Meer informatie

 • Wij van verloskundigen praktijk TRIA zijn blij te kunnen vertellen dat wij per 1 april 2024 zorg gaan aanbieden binnen Huisartsenpraktijk Aan De Laan.

  TRIA is een persoonlijke en gezellige verloskundigen praktijk in Den Haag. Ons werkgebied is (bijna) heel Den Haag en in overleg randgemeentes.

  Wij bieden binnen onze praktijk “alle zorg onder 1 dak”. Zwangerschapsbegeleiding, bloed prikken, kinderwens en alle echo’s inclusief screeningsecho’s.

  Heb je vragen over de mogelijkheden bij Tria Verloskundigen? Neem gerust contact met ons op. Onze twee assistentes zijn bereikbaar voor al je vragen en denken graag met je mee.

  Tria Verloskundigen zijn op donderdag ochtend werkzaam bij Huisartsen Aan de Laan.

  Zij zijn bereikbaar op: 06-44122998 of via: https://www.tria-verloskundigen.nl/ 

   

 • https://www.thuisarts.nl/spoed-wie-bel-je

  Overheidscampagne: Spoedgeval? Zo kies je de juiste zorg!

  Veel patiënten bellen in geval van ‘spoed’ direct met de huisartsenspoedpost, terwijl dit niet altijd noodzakelijk is. Zij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van online informatie op thuisarts.nl, of wachten tot de volgende werkdag om een afspraak te maken bij de eigen huisarts. Doordat deze patiënten toch gebruik maken van acute zorg, zijn er langere wachttijden aan de telefoon bij de huisartsenpost en raakt de acute zorg sneller overbelast. De Overheidscampagne helpt mensen om de juiste keuze te maken en daarmee huisartsen en posten om acute zorg overdag en in de ANW toekomstbestendig te maken.

 • Ik ben Paul en werk sinds 1987 in de GGZ. Ik heb ervaring in individuele en groepsbehandelingen, crisisinterventie en forensische psychiatrie. Wat mij aansprak en aanspreekt in de functie van POH-GGZ is dat wordt uitgegaan van positieve psychologie en zelfregie.

  Ik woon alleen en heb een LAT-relatie. Mijn hobby’s zijn muziek (passief en actief), lezen, bioscoop en vakantie.

  Werkzaam op dinsdag (hele dag) en woensdag ochtend bij Aan de Laan.

 • Bekijk hier het filmpje over ‘Wat is een PGO?’.

  Wat is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)? – YouTube

  PGO staat voor een Persoonlijke Gezondsheidsomgeving.

  Een PGO is een app of een website waarin gegevens over je gezondheid staan.

 • Heeft u de nieuwe schilderijen in de praktijk al gezien? Sinds de zomer exposeert Claudia Schmit met enkele van haar vrolijke en kleurrijke schilderijen van diverse bloemen in onze praktijk!

  Bent u benieuwd? In dit bericht alvast een voorproefje met enkele foto’s.

  Zelf schrijft zij: “Dit schilderij bestaat uit vele lagen verf over elkaar heen, zodat er diepte is ontstaan. Ook door het gebruik van acrylverf in combinatie met gel-liner is er perspectief in het schilderij gekomen. Ik heb het schilderij geschilderd op Rhodos in het voorjaar van 2022. Met dit schilderij is het altijd lente in huis! Dokter Thien is de huisarts van mijn vader, zus, zwager en tante. Daarom vind ik het bijzonder om hier te exposeren.” 

  Meer informatie claudia@claudiaschmit.nl en dit is de link naar haar portfolio: http://claudiaschmit.nl/mijn-werk

 • Kwaliteitskeurmerk behaald

  Met trots vertellen we u dat wij wederom het certificaat voor de NHG Praktijkaccreditatie hebben behaald.

  Een praktijk die het keurkmerk van NPA draagt, voldoet aan de normen voor de huisartsenzorg.

  Meer weten over dit keurmerk:  https://npacertificering.nl/patiënt/

 • Corona update

  Sinds 23 maart zijn veel coronamaatregelen vanuit de overheid verder versoepeld. Corona is helaas nog steeds niet weg, en gezien de vele besmettingen die er nog steeds plaatsvinden, vinden wij het belangrijk om in de praktijk basismaatregelen te blijven hanteren:

  • Houd 1,5 m afstand waar het dat toelaat
  • Goede hand-, hoest- en snuithygiëne
  • Goede ventilatie wachtkamer
  • We adviseren nog steeds het preventief dragen van een mondkapje (mondneusmasker) voor zowel patiënt als zorgmedewerker, zeker in geval van luchtwegklachten.

  Online afspraak maken

  Ivm de huidige versoepelingen rondom het coronavirus kunnen er weer online afspraken gemaakt worden. Dit kunt u doen via het patientenportaal van MijnGezondheid.net.

  2e Boostervaccinatie

  Alle boostervaccinaties gaan via GGD. Dit geldt ook voor de mensen die aan huis worden geprikt.

  Afspraak maken kan telefonisch of online via online via  www.coronavaccinatie-afspraak.nl

  De Gezondheidsraad adviseert om de meest kwetsbare volwassenen wel een tweede boostervaccinatie aan te bieden. Het gaat om:

  • mensen van 70 jaar en ouder;
  • bewoners van verpleeghuizen;
  • volwassenen met syndroom van Down;
  • en volwassenen met een ernstige immuunstoornis.
 • Op vrijdag 12 oktober 2021 heeft praktijk Aan de Laan een certificaat ontvangen van Hadoks project OPEN. Dit project stimuleert en ondersteunt huisartsenpraktijken om online inzage voor patiënten mogelijk te maken. 

  Aan de Laan heeft dit certificaat ontvangen “vanwege uitzonderlijke inzet van het patiëntenportaal waardoor deze praktijk een van de vijf snelste stijgers was in de regio Haaglanden. Hiermee heeft de praktijk bijgedragen aan de versterking van eigen regie van haar patiënten en gezorgd voor efficiëntere bedrijfsvoering.”

 • Gratis cursussen GGZ preventie

  Lange wachtlijsten voor GGZ? Wilt u zelf alvast aan de slag? Dat kan!

  Er zijn diverse workshops en trainingen bij u in de buurt zoals ‘mentaal fit na corona’ of ‘hulp bij stress, piekeren of slaapproblemen’. Kijk voor meer informatie hier.

 • Gebruik het patiënten portaal! MijnGezondheid.net! Via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN) zijn er mogelijkheden om recepten aan te vragen, uw dossier in te zien, afspraak maken of om uw dokter een vraag per e-consult te stellen. 

  Uw vraag: Bedenk vooraf alvast wat precies uw vraag is. Is de vraag alleen door de huisarts te beantwoorden? Of zou u wellicht beter terechtkunnen bij uw specialist, apotheek of de GGD?

  Thuisarts.nl: U kunt ook www.thuisarts.nl raadplegen wanneer u een medische vraag heeft. Hier vindt u betrouwbaar medisch advies.

  Vaccinatie: Heeft u een vraag over de COVID-19 vaccinaties, kijk dan eerst op de website van de overheid. Vaccinatie tegen het coronavirus | Rijksoverheid.nl

  Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als dat nodig is of als u twijfelt.

 • https://www.thuisarts.nl/sites/default/files/Mijn%20kind%20heeft%20koorts%20stoplichtboekje.pdf